Meie pere jõulupidu 2024

Meie pere jõulupidu” toimub 28.12.2024

 

 

Üritus algab 12.00 ja kestab viis tundi. Jõule tähistasime ka sel aastal Väätsa Spordikeskuses. Tegu on kinnise üritusega, kuhu ootame lasterikkaid peresid ning üksikvanemaid koos lastega kõikjalt üle Eesti.

 

Päevajuht: Kervin Kull

 

Mis toimub? Kell 12 algab ja 5 tundi kestev üritus on kõigile tasuta. “Meie pere jõulupidu” üritus on mõeldud lasterikastele peredele (peres peab elama vähemalt 3 alaealist last) ja üksikvanematega peredele üle Eesti. Jõulupeol ühendame meeldiva tervislikuga ning pakume kõikidele huvilistele võimalust võtta jõulukingid sel aastal jõuluvanalt vastu pärast väikest sportimist. Erinevalt tavapärasest jõulutrallist saavad nii lapsed kui lapsevanemad “Meie pere jõulupeol” võistelda paljudel ebatraditsioonilistel võistlusaladel. Suurt energiat vajavatele tegevustele vahelduseks on kõigil võimalus ka joonistada. Mõistagi ei puudu jõulupeolt ka jõuluvana ning kingikotid kõikidele peredele! Lisaks kõigele eelnevale on meie eesmärgiks tagada jõulupeole tulijatele korralik kõhutäide ja kook. Kokku ootame üritusele osalema kuni 50 peret ehk umbes 250 inimest.

 

Kuidas saab osalema? Osalemiseks tuleb registreerida oma pere. Selleks tuleb täita AVALDUS.  Avaldust saab täita novembri lõpus!

 

Milleks sponsorid? Projekti toetajate abil saab lisaks lustlikule ja meeleolukale päevale iga pere ka jõulukingitused ning organiseerime üritusel osalejaile korraliku söögilaua. Peo korralduskulude ja perede kingikottide täitmiseks saad anda soovi korral oma panuse kirjutades meile või teha ülekande: EE397700771000853159